© 2019 Stonehouse Property Care.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

DEFRA, LONDON

1/4

Diagnosis

DEFRA required more working space in their land-locked Whitehall headquarters. The existing sub-basement had wet earth retaining walls and could only be used for damp storage and as plant rooms. The concrete slabs had already been cast and could not be disturbed.

 

Solution

This lowest level was completely stripped out and the floor slab was dry. We

upgraded the area to office space through a cavity drain membrane system - the use of the Newton Baseboard isolated our works to the walls. Water ingress was then ducted through the baseboard to sump chambers. Throughout our works, plant rooms were able to function continuously and the offices above were not disrupted.

Enquiries

To book a survey or if you have a question which needs our help please complete the following form or call 01491 577 560.