© 2019 Stonehouse Property Care.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

THE CHANDOS, COVENT GARDEN

1/5

Diagnosis

This famous London public house adjacent to Trafalgar Square had run out of storage space. The valuable area within the brick vault was unused because rain penetrated from the pavement above.

 

Solution

We upgraded the brick under-pavement vault by lining with a meshed Newton 508 system, Basedrain and a sump chamber prior to laying a new screed and directly rendering the walls. Much of the work was completed in the night due to access difficulties during the day.  To provide protection in case of power failure a battery back-up system was installed and we maintain this annually. It has now greatly extended the available space allowing the happy landlord to concentrate on his Sam Smith’s Yorkshire bitter. 

Enquiries

To book a survey or if you have a question which needs our help please complete the following form or call 01491 577 560.