© 2019 Stonehouse Property Care.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

TUTTONS, COVENT GARDEN

1/4

Diagnosis

Situated on the famous Covent Garden Piazza, Tuttons is one of the longest standing restaurants in central London. Tuttons decided to increase its seating capacity and create private dining rooms by utilising its derelict under-pavement vaults.

 

Solution

The vault brickwork was too soft to directly accept fixings and was stabilised using Stonehouse Premix No. 5 and overlaid with a meshed Newton 508 membrane to the walls and floor with Basedrain around the perimeter. We then plastered the arched surfaces maximising space and head height for potential dining guests.

Enquiries

To book a survey or if you have a question which needs our help please complete the following form or call 01491 577 560.